HAON Sziréna

2013.06.16. 13:43

Befejezték a nyomozást

Püspökladány - A Püspökladányi Rendőrkapitányság két olyan ügyben fejezte be a nyomozást, amelyben a sértettek ismeretlen tettes ellen tettek feljelentést.

Püspökladány - A Püspökladányi Rendőrkapitányság két olyan ügyben fejezte be a nyomozást, amelyben a sértettek ismeretlen tettes ellen tettek feljelentést. Az egyik ügyben egy sápi lakos azzal kapcsolatban tett feljelentést a rendőrségen, hogy 2013. február 16-án 12-13 óra közötti dőben az udvaráról ellopták kerékpárját. A gyors rendőri intézkedéseknek köszönhetően még a cselekmény napján elfogták az elkövetőt, akinél az eltulajdonított kerékpárt is megtalálták. M. Andor ellen „jogtalan behatolással, szabálysértési értékre elkövetett lopás vétsége” iatt indult nyomozás a kapitányságon.

Szintén ismeretlen voltak az eljárás megindulásakor annak a lopásnak az elkövetői, akik 2013. május 17-18 közötti időben, Tetétlen településen egy lakóház melléképületének zárát feltörték, majd a helyiségből egy kerékpárt, valamint gy fűnyírót eltulajdonítottak.

A széles körű nyomozás eredményeként a rendőrök rövid időn belül beazonosították a két 19 éves tetétleni és hajdúszováti elkövetőt, akiket azután elfogtak. A nyomozók a település közelében lévő egyik nádasban megtalálták az ellopott árgyakat s. A rendőrkapitányságon a két férfi ellen „dolog elleni erőszakkal szabálysértési értékre elkövetett lopás vétsége" miatt indult nyomozás. A Püspökladányi Rendőrkapitányságon mind a két ügyben lefolytatott nyomozás – az elkövetők vonatkozásában a terhükre rótt bűncselekmények elkövetését állapította meg, ezért a hatóság az eljárások iratait bíróság elé állítási javaslattal megküldte a helyi ügyészségnek. Az elkövetők bíróság elé állításra kerültek.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!