haon-sportoldal

2011.11.14. 14:41

A DHK a Jégpalotában is nyert

Budapest, Debrecen - A debreceni jégkorongozók 7-5-re verték a Vasas HC csapatát.

Budapest, Debrecen - A debreceni jégkorongozók 7-5-re verték a Vasas HC csapatát.

A Debreceni Hokiklub OB II-U23-as csapata vasárnap este a Budapesti Jégpalotában lépett pályára a Vasas HC vendégeként a 7. fordulóban, és aratott magabiztos győzelmet.

Az első harmadban a hazaiak szereztek vezetést egy emberelőnyös helyzetből, ám még ebben a játékrészben a debreceniek egyenlíteni tudtak. A második etapban megszórták György Józsefék a fővárosiakat, Pál Csaba hármat is hintett a Vasas kapujába, amivel már 6-3-ra vezetett a DHK. Az utolsó harmadban aztán visszább vettek a debreceniek, de a győzelem nem forgott veszélyben, és a viszonylag sportszerű találkozón megérdemelt DHK siker született. Ezzel a győzelemmel maradt százszázalékos a DHK, és továbbra is őrzi vezető pozícióját.

Jegyzőkönyv

Vasas HC - Debreceni HK 5:7 (1:1, 2:5, 2:1)

Budapesti Jégpalota, V: Varjú, Soós, Juhász

DHK: Máthé – Molnár, Pál L., Balázs, György J., Orosz, Pál Cs., Kelemen, Hegedűs, György I., Barabás, Nagy, Fábián Donát, Fábián Dániel, Salánki, Razov, Miskolczi, Magyar (k). Edző: György József.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!