haon-sportoldal

2011.09.12. 18:49

Magabiztos létai siker a HTE ellen

Hazai pályán aratott 5–0-s győzelmet Sándor Csaba alakulata a másik hajdúsági gárdával, a Böszörménnyel szemben.

Hazai pályán aratott 5–0-s győzelmet Sándor Csaba alakulata a másik hajdúsági gárdával, a Böszörménnyel szemben.

A legtöbb lőtt góllal, szám szerint tizenhat találattal büszkélkedhet az NB III. Tisza-csoportjában szereplő egyik hajdú-bihari gárda, a Létavértes. Az eddigi négy forduló átlagát tekintve azt mondhatjuk, hogy meccsenként négyszer veszi be az ellenfél kapuját Sándor Csaba alakulata, s a nagyszerű átlaghoz nagyban hozzájárult a létaiak múlt szombaton aratott 5–0-s győzelme a HTE ellen.

– Jó csapatot sikerült legyőznünk. A böszörményiek elleni találkozónk – annak ellenére, hogy 5–0 lett a vége – igen nehéz volt, sok jó képességű futballista alkotja a Hajdúböszörmény csapatát. Azt gondolom, jó napot fogtunk ki, szép támadásokat vezettünk, aminek meg is lett az eredménye, egyszerűen minden bejött – nyilatkozta lapunknak Sándor Csaba, a Létavértes mestere, aki csapata négy forduló alatt nyújtott teljesítményével meg van elégedve, főként a rúgott gólok tekintetében, hiszen – ahogy fogalmazott a szakvezető – melyik egylet ne szeretne meccsenként átlagban négy gólt elérni.

SZADÓ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!