haon-sportoldal

2011.09.23. 16:39

„Északon” összecsapnak a debreceniek

Katona László számára nem lesz egyszerű összerakni egy csapatot a szombati találkozójukra.

Katona László számára nem lesz egyszerű összerakni egy csapatot a szombati találkozójukra.

Az igen komoly játékerőt képviselő DEAC-Szertár Sportbolt II. fogadja a megye II. Északi csoportjában szereplő másik cívisvárosi csapatot, a Debreceni SC-t szombaton 13 órától.

– Örülünk neki, hogy debreceni „rangadót” játszhatunk, és annak is, hogy végre két gárda képviseli Hajdú-Bihar székhelyét. Sajnos egész héten sok hiányzónk volt, és jelen állás szerint a hét végén is többeket nélkülöznöm kell majd, nehéz lesz összeszedni a csapatot, de szeretnénk folytatni az eddigi pontvesztés nélküli menetelésünket. A Debreceni SC-ből ismerek három-négy játékost, de ebben az összeállításban még nem láttam ellenfelünket, annyit tudok, hogy több, magasabb osztályt is megjárt futballistájuk van – nyilatkozta Katona László, a DEAC-Szertár Sportbolt II. edzője, aki arra a többek által pedzegetett felvetésre is reagált, miszerint ők a bajnokság esélyesei.

– Amennyiben nem becsüljük le ezt az osztályt – és miért tennénk –, valamint továbbra is odatesszük magunkat, úgy ezzel a játékoskerettel valóban illene, és szeretnénk is odaérni a dobogó tetejére – mondta a DEAC II. mestere.

SZADÓ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!