haon-sportoldal

2011.08.23. 21:07

DVSC-Fórum: Az első félidők jól sikerültek a BL-csapatok ellen

Debrecen - Horvátországban újabb felkészülési torna vár a DVSC-Fórumra.

Debrecen - Horvátországban újabb felkészülési torna vár a DVSC-Fórumra.

A félidőben még vezetett a DVSC-Fórum női kézilabdacsapata a hét végi Szabella Kupán a montenegrói Buducsnoszt Podgorica és a spanyol Itxako Navarra ellen – a végén aztán érvényesült a papírforma, hiszen a Bajnokok Ligájában tavaly sokáig menetelő gárdák nyertek. De nem nagy különbséggel, hiszen az előbbi alakulat négy, míg az utóbbi mindössze két góllal múlta felül a Lokit.

– A Ferencváros elleni első mérkőzésen lassan mozgott a csapat, szétszórtak voltunk. Másnap délelőtt a Podgoricával, délután az Itxakóval játszottunk, s mindkétszer jól sikerült az első félidő – emlékezett vissza a Loki irányítója, Kudor Kitti.

– Jól védekeztünk, s gyors lerohanásokat tudtunk indítani, emellett szervezett támadásokat vezettünk, és szép gólokat szereztünk. A második játékrész elejét azonban mindkét meccsen elrontottuk; mintha az öltözőben maradtunk volna, s így odalett az előny. Sok technikai hibát követtünk el, a ziccereinket pedig nem értékesítettük jól. Ugyanakkor nem arattak nagy különbségű győzelmet az évek óta Bajnokok Ligája-szereplő csapatok, sikerült szépen helytállnunk.

A DVSC-Fórum szerda este indul Horvátországba, ahol újabb nemzetközi torna vár a lányokra. Összesen öt mérkőzést játszanak – kettőt-kettőt pénteken és szombaton, vasárnap pedig a helyosztót –, majd a jövő héten már az első, Szekszárd elleni bajnoki meccsre készülnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!