haon-sportoldal

2011.07.07. 09:24

Hova tovább a DKSE után?

Balmazújváros, Debrecen, Hajdúböszörmény - Nahaj még nem talált csapatot, Hornyák a HTE-ben, Sándor Balmazújvároson folytatja.

Balmazújváros, Debrecen, Hajdúböszörmény - Nahaj még nem talált csapatot, Hornyák a HTE-ben, Sándor Balmazújvároson folytatja.

A férfi kézilabda NB I/B végén megszűnő DKSE meghatározó játékosait kérdeztük arról, tudják-e már, hol folytatják pályafutásukat, illetve hogyan töltik a nyári pihenőt.

A debreceniek egyik legjobbjának, Nahaj Lászlónak karrierje vélhetően nem úgy alakul, ahogy korábban elképzelte.

– Sajnos egyelőre még nem tudok pontos információt adni a további pályafutásommal kapcsolatban, mert nem úgy alakul a sorsom, ahogy terveztem. Magyarországon szerettem volna elhelyezkedni, egy itthoni csapatnál játékba állni, de sajnos ez már nem jöhet létre az idő szűkössége miatt, ha csak valami csoda nem történik. Így marad a légióskodás. Egyébként most itthon, Miskolcon pihengetek, illetve a barátnőmmel töltöttem a szabadidőmet, míg el nem utazott a junior válogatott edzőtáborba – fogalmazott a remek kapus.

– Szerencsére nekem sikerült csapatot találnom, jelen állás szerint úgy néz ki, hogy Hajdúböszörményben játszom jövőre – mondta határozottan Hornyák Zoltán. – Élvonalbeli ajánlatot sajnos nem kaptam, ezért fontos szempont volt a klubválasztásnál, hogy Debrecenhez közeli csapatot találjak. Még egy évem hátravan a suliból, az utolsó évet kezdem a Debreceni Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán. Jövőre már szeretnék dolgozni is. Ezen kívül gőzerővel készülök a német felsőfokú nyelvvizsgára, ez teszi ki most a mindennapjaimat – fogalmazott a beálló.

Sándor Balázs sem maradt gárda nélkül, ráadásul ő is a megyében folytatja pályafutását.

– Nekem is sikerült csapatot találnom, a következő szezontól a Balmazújvárosban kézilabdázom. A tanulmányaim viszont még kérdésesek, sportkommunikátorként tanulok majd, vagy az edzőképzést kezdem el. A közeljövőben tervezek egy nyaralást, meglátogatom a barátnőmet Spanyolországban, két hétig leszek ott – mondta a kézilabdázó.

HBN-RM 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!