haon-sportoldal

2008.07.20. 23:02

DVSC- MTK rangadó élőben

<p>A mérkőzés túl van a rendes játékidőn, az eredmény 0-0. Véget ért a hosszabbítás is, de az eredmény változatlan. A kupa sorsát a 11-esek fogják eldönteni. Kísérje figyelemmel az eseményeket a HAON-on. <DIA width="900" height="700" alt="Loki-MTK 2008.07.20."><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Loki_MTK_2008_07_20_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Loki-MTK 2008.07.20." src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<DIA width="900" height="700" alt="DVSC- MTK rangadó élőben 2008.07.20."><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/DVSC__MTK_rangad___l__337_ben_2008_07_20_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="DVSC- MTK rangadó élőben 2008.07.20." src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-DvscMtk.flv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

DVSC-MTK 2-3

 

Büntetők:

Néhány perc technikai szünet után megkezdődtek a büntetőrúgások.

Lambulics kihagyta az elsőt. 0-0

Takács is hibázott a Loki oldaláról. 0-0

Horváth lövése a kapufáról jött ki. 0-0

Huszák talált alőször a kapuba a találkozón. 1-0

Pátkai egyenlített. 1-1

Leandro lövését Végh hárította. 1-1

Pollák értékesítette a lehetőséget. 1-2

Rudolf is eredményes volt. 2-2

Zsidai betatlált Csernyánszki hálójába. 2-3

Kerekes kihagyta az utolsó büntetőt. 2-3

 

120. perc, végetért a hosszabbítás:

A mérkőzés során nem született gól, így a Szuperkupa sorsát 11-es párbaj fogja eldönteni.

Ráadásul, amikor a játékvezető lefújta a találkozót a stadionban kialudtak a reflektorok is. Az Oláh Gábor utcán teljes sötétség uralkodik, a nézők magukat szórakoztatják. A közvetítő csatornák a teliholdat filmezik.

 

115. perc:

Kulcsár eldönthette volna a mérkőzést, egyedül vezette a labdát a debreceni kapura, ám végül Csernyánszkiba lőtte a labdát.

 

112. perc:

Az utóbbi percekben visszábbvettek az iramból a csapatok, küzdelem folyik ugyan a pályán, de helyzeteke kialakításáig egyik gárda sem jut el.

 

106. perc,  elkezdődött a hosszabbítás második félideje:

Ezt a játékrészt is a Loki kezdte jobban. Rudolf alakított ki magának lövőhelyzetet, de 19 méterről a kapu mellé trafált.

 

105. perc, végetért a hosszabbítás első félideje:

A csapatok továbbra sem bírnak egymással, a hosszabbítás első félidejében sem született gól.

 

103. perc:

Gyors egymásutánban három lehetőség is adódott az MTK játékosai előtt, de egyik alkalommal sem jártak sikerrel.

 

99. perc:

A meccs utolsó cseréje zajlott le, Urbán helyett Kulcsár kapott játéklehetőséget.

 

95. perc:

Szvitkovics lőhetett szabdrúgást 17 méterről, jobblábas lapos lövésétVégh lábbal tudta hárítani.

 

93. perc, megkezdődött a hosszabbítás első félideje:

Az első lehetőség a hazaiak előtt adódott Leandró fejelt kapura, de Végh hárította a támadást.

 

92. perc:

A játékvezető véget vetett a második félidőnek. Kétszer 15 perc hosszabbítás következik.

 

91. perc:

Szvitkovics játszotta magát tisztára és 18 méterről egy hatalmas erjű lövéssel vette célba a bal felső sarkot. Lövését Végh a levegőben úszva tudta csak kiütni.

 

89. perc:

Az utóbbi percek Lambulics szereplésével tetltek. Az MTK védője először hosszasan reklamált, majd nem akarta elrúgni a szabadrúgást, végül addig a földön maradt, amíg a Loki játékosai ki nem rúgták a labdát. Nagyon érik a hosszabbítás.

 

85. perc:

Bori húzott el a baloldalon, elment az alapvonalig és középreívelte a labdát, Pál azonban pár lépés távolságból is elhibázta a kaput.

 

83. perc:

Bori próbálkozott 25 méterről a kapuba találni, az életerős lövéstCsernyánszki csak másodszorra tudta megfogni.

 

81. perc:

Debreceni akciót követően Kerekes hozta óriási helyzetbe a Leandrót, ám a középpályás 14 méterről kihagyta az óriási ziccert. A labda a kapu mellett hegyta el a játékteret.

 

78. perc:

Tetszetős MTK támadás végén Pátkai lőtt, de labdája elkerülte a kaput. Herczeg mester cserélt, Nagy Zoltán helyére Bíró Pétert küldte be.

 

75. perc:

Garami József cserélt. Szabó helyett Kecskés léphetett pályára.

 

73. perc:

 Kerekes Zsombor tört a kapu felé, eltolta a labdát a védője mellett, majd Pintér akasztotta. Hiába esett el a debreceni csatár, Bedesípja néma maradt.

 

70. perc:

Szvitkovics lőhetett szabadrúgást bal oldalról, a csavart labda elszált a fejek felett és majdnem a bal alsó sarokba kötött ki, de Véghszögletre tolta. A szöglet ismét veszélyesen csavarodott a kapu felé, ám Végh újfent a helyén volt, és hárította a lövést.

 

68. perc:

Kiss Zoltán csavarta a kapu előterébe a labdát, de azt fejjel senki nem érte el, ezért ismét Véghnek kellett közbeavatkoznia.

 

65. perc:

Egy rendkívül látványos debreceni támadást láthatott a közönség, aminek a végén Leandró labdája majdnem behullott a léc alá, azonban Végh ismét a helyén volt, és a kapu felé ütötte a játékszert.

 

61. perc:

Kerekes balról kisodródott helyzetből 15 méteres távolságból lőtt, azonban Végh hárítani tudott, igaz csak az alapvonalon túlra tudta kiütni a bőrt.

 

59. perc:

Az MTK előtt nyílt lehetőség, amikor egy szögletet követően Bori üresen lőhetett kapura, a lövése azonban egy védőről lepattant.

 

54. perc:

Rudolf ügyesen játszott és zseniálisan játszott a labdát a 16-os közepére Kerekesnek, aki sarokkal továbbította azt Huszáknak. Huszáklőtte kapura a bőrt, amit Végh csak hatalmas bravírral tudott hárítani.

 

52. perc:

Szvitkovics és Kerekes beállításával sokkal lendületesebb és ötletesebb lett a Loki játéka. Ráadásul Szvitkovics egy távoli lövéssel alaposan megtornáztatta Véghet, de a kapus így is hárítani tudott.

 

48. perc:

Urbán cselezgetett a Loki 16-osán belül, végül 12 méterről lőtt. A labdaTakácsról vágódott szögletre.

 

Második félidő:

A szünetben mindkét mester változtatott a csapat összetételén. A LokinálSzakály helyett Szvitkovics, Bogdanovics helyett Kerekes lépett pályára, míg az MTK-ban Nagy Z. helyét vette át Pál András.

 

45+1. perc, vége az első félidőnek (0-0):

A játékrészben többnyire az MTK akarat érvényesült. Bár kombinatív játékot játszottak komoly helyzeteket nem tudtak kialakítani. A hazaiak játékából szembetűnő, hogy nem tudtak helyzetet kialakítani, csak távoli lövésekkel kísérleteznek.

 

43. perc:

Az elmúlt percekben még visszább esett az amúgy sem túl lendületes tempó, helyzeteket továbbra sem láthat a publikum.

 

38. perc:

Az MTkKbirtokolja többet a labdát, viszont helyzetet a kék-fehérek sem tudnak kialaktani.

 

33. perc:

Egy cselsorozat végén Bori 18 méterről lőtt, Csernyánszki a mezőnybe ütötte ki a labdát.

 

30. perc:

 Zsidai 30 méterről bomba erős löketet engedett meg, amit Csernyánszki a léc alól tolt ki.

 

25. perc:

Rudolf végezhett el szabadrúgást az elenfél kapujától 18 méter távolságból. A labda csupán centiméterekkel a baloldali kapufa mellett hagyta el a játékteret.

 

23. perc:

Huszák Tamás próbálkozott középtávoli lövésel, a jobb alsó sarokba tartó lövést Véghszögletre mentette.

 

20. perc:

Nem késett sokáig az MTK válasza. Pátkai 23 méterről kínálta meg Csernyánszkikapuját, azonban a középre tartó lövést a kapus magabiztosan fogta meg.

 

17. perc:

Az első említésre méltó debreceni támadás végén Rudolf 16 méteres nagy erejű lövése alig néhány centivel kerülte el az MTK kapuját.

 

15. perc:

Az állóháborúban az MTK érte el az első részsikert. A fővárosiak rúghatták az első szögletet a találkozón, de a sarokrúgás semmilyen veszélyt nem jelentett Csernyánszki kapujára.

 

10. perc:

Nem változott a játék képe, bár ha Rudolfnak nagyobb szerencséje lett volna, akkor két alkalommal is gólhelyzetet tudott volna kialakítani.

 

5. perc:

Nagy iramban kezdek a csapatok, de mivel a játék a két 16-os között folyik a helyzetet még egyik gárda sem tudott kialakítani.

 

20:00:

A DVSC kezde a mérkőzést. A himnusz után egy perces néma csenddel adóztak a játékosok a közelmúltban elhunyt Komlósi Imre és Kolonics György emlékének.

 

A csapatok összeállítása:

 

DVSC:

Csernyánszki, Nagy Z., Komlós, Szűcs, Takács, Huszák, Kiss Z., Leandro, Szakály, Rudolf, Bogdanovics.

 

MTK:

Végh, Horvát, Lampulics, Pollák, Pintér, Zsidai, Nagy G., Pátkai, Szabó, Urbán, Bori

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!