HAON - PR cikk

2012.11.23. 15:21

Kedves házasodni készülők!

Ebben az évben immáron hatodik alkalommal teremtünk lehetőséget a megye esküvői szolgáltatóinak arra, hogy nívós környezetben, színes műsorok kíséretében bemutatkozhassanak és vásári kedvezményeikkel elkápráztassanak Titeket!

Ebben az évben immáron hatodik alkalommal teremtünk lehetőséget a megye esküvői szolgáltatóinak arra, hogy nívós környezetben, színes műsorok kíséretében bemutatkozhassanak és vásári kedvezményeikkel elkápráztassanak Titeket!December 8-9-én, 2 napon át az Erdőspuszta Club Hotelben**** 10.00- 18.00-ig tekinthetitek meg munkáikat és beszélhettek át velük minden esküvőszervezéssel kapcsolatos kulisszatitkot, hogy a nagy nap számotokra a lehető legtökéletesebb legyen.

Ha sikerül választani és már kiállításunkon lefoglaljátok a nektek tetsző szolgáltatásokat, értékes nyereményekkel térhettek haza. Az Álompár választás végén vasárnap 18.00-tól ajándéksorsolást tartunk, ahol sok minden más mellett a fődíj egy görögországi nyaralás lesz! Nyereményeinkről tájékozódhattok Facebook oldalunkon (Álompár Esküvői Kiállítás) és a Hajdú-bihari Napló oldalain.

Döntésetek előtt alhattok is egyet, hiszen a megváltott belépőjegyek mindkét napra érvényesek.

Az Elővételi jegyek 1 000 Ft-ba kerülnek és a Napló ügyfélszolgálatán Debrecen, Dósa nádor tér 10. már megvásárolhatók, a helyszínen váltott belépőjegyek díja 1 300 Ft lesz.

Debrecen, Dósa nádor térről induló City Taxival is kijuthattok a helyszínre, ha a Napló ügyfélszolgálatán taxikuponos elővételi jegyet vásároltok. (Ha legalább négyen összefogtok, az utazás gyakorlatilag költségmentes lesz) Ingyenes kisbuszunk ugyancsak a Dósa nádor térről indul majd, óránként.

Kövessétek figyelemmel Facebook oldalunkat, hogy mindig birtokában legyetek a legfrissebb infóknak.

Program:

December 8. szombat

11.00 -11.40 Esküvői Trendek 2013.

a Fashion Zone Modellügynökség esküvői- és alkalmi ruha, férfiruházati, smink-frizura és fehérnemű bemutatója

15.00 - 15. 40. Esküvői Trendek 2013.

a Fashion Zone Modellügynökség esküvői- és alkalmi ruha, férfiruházati, smink-frizura és fehérnemű bemutatója

December 9. vasárnap

14.00 - 16.30. 2013 Álompár verseny - színes, játékos vetélkedő 5 esküvő előtt álló pár között

16.30-17.00. Nyereményzápor - ajándéksorsolás a szolgáltatást foglaló párok között

17.00 - 18.00. 2013 Álompár verseny eredményhirdetés, finálé és a STRASSZ Esküvői és Alkalmi Ruhaszalon bemutatója

18.00. Ajándék sorsolás a látogatók között - fődíj egy görögországi nyaralás!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!