Hajdú-Bihar

2013.06.09. 10:15

Vigyázat, „bekavar” a pályaépítés!

Debrecen - Útszűkületre és sebességkorlátozásra számítsanak a közlekedők hétfőtől várhatóan június végéig a Bolyai utca Thomas Mann és Dóczy József utcák közötti szakaszán, ahol egyenáramú kábel fektetését végzik a 2-es villamos pályaépítése keretében, illetve vízvezeték-kiváltási munkálatok is folynak.

Debrecen - Útszűkületre és sebességkorlátozásra számítsanak a közlekedők hétfőtől várhatóan június végéig a Bolyai utca Thomas Mann és Dóczy József utcák közötti szakaszán, ahol egyenáramú kábel fektetését végzik a 2-es villamos pályaépítése keretében, illetve vízvezeték-kiváltási munkálatok is folynak. A tevékenység a Nagyerdei körút Egyetem tér és Simonyi út közötti szakaszára is kiterjed, amelyet utóbbi irányába egyirányúsítanak. A Pallagi út Ady Endre sugárút és Nagyerdei körút közötti szakaszán továbbra is egyirányú a forgalom, de az irány most megfordul.

A munkák az Egyetem téri körforgalmat nem érintik, hiszen a szükséges kábelt már 2012-ben – a körforgalom megépítése előtt – lefektették.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!