Hajdú-Bihar

2013.04.04. 10:10

Kivágták a fáját, majd megverték - Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

Debrecen - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. április 3-án 1 személyt fogtak el és 22 személyt állítottak elő a rendőrök, közülük 3 főt bűncselekmény elkövetésnek gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 10 esetben történt. Megyénk közútjain 2 súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset volt.

Debrecen - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. április 3-án 1 személyt fogtak el és 22 személyt állítottak elő a rendőrök, közülük 3 főt bűncselekmény elkövetésnek gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 10 esetben történt. Megyénk közútjain 2 súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset volt.Az elmúlt huszonnégy órában tulajdon elleni szabálysértés miatt 3 főt vett őrizetbe a Balmazújvárosi Rendőrkapitányság. A járőrök a város külterületén igazoltattak 2013. április 3-án délelőtt három férfit, akik nem tudtak elszámolni a náluk lévő fa eredetéről. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a fát a Hortobágyi Nemzeti Park területén található un. Epres erdőből vágták ki. A három helyi férfit a járőrök előállították a kapitányságra, ahol meghallgatásukat követően őrizetbe vették őket.

Szabadságukban korlátozva

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság járőrei 2013. április 3-án késő este Nagykereki és Nagyzomlin közötti úton igazoltattak egy férfit. Az ellenőrzése során kiderült, hogy a Berettyóújfalui Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki vele szemben orgazdaság miatt. A 46 éves férfit ezért előállították a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették.

Garázdák

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság csoportos garázdaság bűntett elkövetése miatt nyomozást indított három toldi férfi ellen, akik 2013. április 3-án délelőtt a toldi, Táncsics utcában bántalmaztak egy helyi férfit. A sértett 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. Az eddigi adatok alapján a vitára és a bántalmazásra azért került sor, mert a sértett szóvátette a három testvérnek, hogy az ő telkéről fát vágtak ki. A rendőrök a 21, 22 és 27 éves férfiakat elfogták és előállították a Biharkeresztesi Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként kihallgatták őket.

Szintén csoportos garázdaság bűntett elkövetése miatt indult eljárás a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságon, mert egy családi nézeteltérés miatt hat komádi lakos összevitatkozott majd összeverekedett egy zsadányi család négy tagjával. A járőrök előállították a családok tagjait, közülük két komádi férfit gyanúsítottként hallgattak ki.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!