Hajdú-Bihar

2013.03.15. 11:19

Debrecenben is alaposan megnehezíti a közlekedést a havazás, hófúvás

Debrecen - A ma délutáni ünnepi nosztalgia villamos és szombatra meghirdetett Zsuzsi Vasút-járat nem indul el.

Debrecen - A ma délutáni ünnepi nosztalgia villamos és szombatra meghirdetett Zsuzsi Vasút-járat nem indul el.A DKV Zrt. közleménye szerint a havas, jeges útviszonyok miatt a külső területeken közlekedő (főként a 17-es, 30-as, 37-es, 39-es, valamint Debrecen és Józsa között) járatok menetrendjében jelenleg 10-15 perces késések tapasztalhatóak. A 33-as autóbusz vonalán a vasúti sínnél a jelzőlámpa meghibásodása miatt a rendőrség lezárta a vasúti átjárót. Ezért a 33-as autóbuszok jelenleg csak a Házgyárig közlekednek.

A többi járaton 5-8 perces késéssel kell számolni. A villamosvonalon továbbra is villamospótló autóbuszok közlekednek a Nagyállomás - Piac utca - Kossuth utca - Burgundia utca - Péterfia utca -

Bem tér - Simonyi út - Nagyerdei körút - Pallagi út (Csónakázó tó, Aquaticum) - Simonyi út - Bem tér - Péterfia utca - Burgundia utca - Kossuth utca - Piac utca – Nagyállomás útvonalon. Az autóbuszok a Nagyállomás és a Debreceni Református Hittudományi Egyetem (Tanítóképző Főiskola) között az autóbusz-megállóhelyeken, míg a Debrecen Plaza és az Egyetem között a villamos-megállóhelyeken állnak meg. A villamospótló autóbuszok továbbra sem érintik a Városháza és a Kossuth tér megállóhelyeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!