Hajdú-Bihar

2013.03.15. 10:20

A villamos helyett buszok járnak

Debrecen - Ondód településrészén csütörtök éjszakától péntek reggelig nem volt áram, a csapokból éppen csak csordogált a víz- mondták az ott lakók a Haonnak, arra panaszkodva, hogy reggel el sem tudták érni az E.Ont.

Debrecen - Ondód településrészén csütörtök éjszakától péntek reggelig nem volt áram, a csapokból éppen csak csordogált a víz- mondták az ott lakók a Haonnak, arra panaszkodva, hogy reggel el sem tudták érni az E.Ont. Az előfizetőkhöz a város több területén nem érkeztek meg az újságok. A villamos vonalán villamospótló autóbuszok járnak! tájékoztatott a DKV Zrt. munkatársa. Közölte továbbá: a havas, jeges útviszonyok miatt a külső területeken közlekedő (főként a 17-es, 30-as, 37-es, 39-es, valamint Debrecen és Józsa között) járataink menetrendjében jelenleg 10-15 perces késések tapasztalhatóak.

A 33-as autóbusz vonalán a vasúti sínnél a jelzőlámpa meghibásodása miatt, a rendőrség lezárta a vasúti átjárót. Ezért a 33-as autóbuszok jelenleg csak a Házgyárig közlekednek.

A városban közlekedő járataink 5-8 perces késéssel közlekednek. A villamosvonalon továbbra is villamospótló autóbuszok közlekednek a következő útvonalon: Nagyállomás - Piac utca - Kossuth utca - Burgundia utca - Péterfia utca - Bem tér - Simonyi út - Nagyerdei körút - Pallagi út (Csónakázó tó, Aquaticum) - Simonyi út - Bem tér - Péterfia utca - Burgundia utca - Kossuth utca - Piac utca - Nagyállomás Az autóbuszok a Nagyállomás és a Debreceni Református Hittudományi Egyetem (Tanítóképző Főiskola) között az autóbusz-megállóhelyeken, míg a Debrecen Plaza és az Egyetem között a villamos-megállóhelyeken állnak meg. A villamospótló autóbuszok továbbra sem érintik a Városháza és a Kossuth tér megállóhelyeket.

Felhívjuk kedves utasaink és az autósok figyelmét, hogy a tegnap este, lehullott nagymennyiségű ónos eső, valamint a ma reggeli havazás miatt az utak, járdák nagyon csúszósak, ezért kérjük, hogy a balesetek elkerülése érdekében körültekintően és óvatosan közlekedjenek! - figyelmeztetett Csohány Andrea kommunikációs előadó. Hozzátette: az időjárásra való tekintettel a ma délutáni ünnepi nosztalgia villamos, valamint a március 16-ára meghirdetett Zsuzsi Vasút sem közlekedik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!