Hajdú-Bihar

2013.03.15. 10:06

A megyében nincs lezárt út, elakadt autók vannak

Hajdú-Bihar - Az éjszaka kezdődött intenzív havazás ellenére Hajdú-Bihar megyében nincsen lezárt út vagy elzárt település. A főutak és mellékutak megyeszerte egyaránt nehezen járhatóak csúszósak, jegesek és a hóátfúvás is folyamatos. Aki teheti ne induljon útnak!

Hajdú-Bihar - Az éjszaka kezdődött intenzív havazás ellenére Hajdú-Bihar megyében nincsen lezárt út vagy elzárt település. A főutak és mellékutak megyeszerte egyaránt nehezen járhatóak csúszósak, jegesek és a hóátfúvás is folyamatos. Aki teheti ne induljon útnak!Amennyiben esetlegesen baleset ér bárkit, vagy elakad a hóban, hívja a 107-es vagy a 112-es segélyhívók bármelyikét, a rendőrök azonnal a segítségére lesznek!

A 3406.sz. úton Nádudvar és Hajdúszoboszló közötti szakaszon 5 személygépkocsi akadt el a hóban. Mentésük jelenleg folyik - tájékoztatta a Naplót a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!