Hajdú-Bihar

2013.02.25. 11:17

Körözött személyek rendőrkézen - Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. február 24-én több esetben is intézkedniük kellett a rendőröknek.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. február 24-én több esetben is intézkedniük kellett a rendőröknek. Az elmúlt 24 órában 6 személyt fogtak el és 21 személyt állítottak elő a rendőrök, köztük 1 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 5 személyt pedig körözés miatt.

Megyénk közútjain személyi sérüléssel járó közlekedési baleset nem történt. Az ittasság ellenőrzések során 3 esetben mutatott a légalkoholmérő pozitív eredményt.

Körözték őket

A Debreceni Rendőrkapitányság járőrei 2013. február 24-én egy 38 éves férfit a Debreceni Járásbíróság, míg egy 33 éves férfit a Debreceni Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportjának elfogatóparancsa alapján fogtak el. A két körözött helyi lakost a rendőrök előállították a kapitányságra, majd őrizetbe vették őket.

Az áruházból lopott, de elfogták

Kozmetikai terméket lopott egy debreceni áruházban 2013. február 24-én délelőtt egy 44 éves nő, akit a biztonsági őrök tetten értek és erről értesítették a rendőrséget. A helyszínre érkező járőrök a tolvajt előállították a kapitányságra, ahol meghallgatását követően őrizetbe vették. Ellene tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytatódik az eljárás.

Eltűnése miatt körözték

A debreceni rendőrök 2013. február 24-én délelőtt egy 16 éves fiatal férfit igazoltattak Debrecenben, akiről az igazoltatás során kiderült, hogy eltűnése miatt körözik, ezért előállították a kapitányságra, majd meghallgatását követően a lakásotthonba szállították.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!