Hajdú-Bihar

2013.02.14. 18:06

Akik a legnépszerűbbeknek bizonyultak

Debrecen - A közönség által legjobbaknak választott sportolók több mint tízezer szavazaton „osztoztak meg”.

Debrecen - A közönség által legjobbaknak választott sportolók több mint tízezer szavazaton „osztoztak meg”.

Szavazás

Hegyi Dóra állandó résztvevője az Év sportolója díjkiosztó ceremóniának, zsinórban négy éve hódítja el a dicső címeket, 2012-ben a legnépszerűbb női sportolónak választották a szavazók.

– Nem lehet megszokni, fantasztikus érzés, és egyben nagy megtiszteltetés. Ez számomra visszajelzés, hogy nemcsak sportolóként, hanem emberként is szeretnek. Igazából nemcsak a debreceni, vagy a magyar aerobikos társadalom állt mögöttem, mivel külföldről is kaptam szavazatokat – árulta el a Naplónak a Flex-HD válogatott aerobikosa.

Taroltak a flexesek

A Flex-HD trénere, Kovács Judit sem kerülhette el a sorsát, az év legnépszerűbb edzője címet zsebelte be. A győzelem értékét növeli, hogy a fiatal hölgy többek között édesanyját is megelőzte ebben a versenyben.

– Furcsa érzés, de egymást közt megbeszéltük ezt az egész szavazást. Tudom, hogy anya sokkal jobb szakember, mint én, viszont nekem edzőként és bíróként sokkal kiterjedtebb az ismeretségi köröm, ráadásul a külföldi barátaim is szavaztak. Nagyon boldog vagyok, hogy nyertem – fogalmazott Kovács Judit, aki a Flex-HD aerodance egységének járó emlékplakettet is átvette, hiszen ők lettek 2012-ben az év legnépszerűbb csapata.

– Büszke vagyok a lányokra! Nem számítottam rá, hogy a Loki focistáit le tudjuk győzni, de szerencsére sikerült.

A közönségszavazatok alapján az elmúlt év legnépszerűbb utánpótlás női sportolója Hajdú-Bihar megyében (akár tavaly, és azelőtt) Deák Anna, a Flex-HD kiválósága lett.

– Még mindig nagyon jó érzés, hogy rám voksoltak a legtöbben, ezt nem lehet megunni. A hétköznapokban is érzem az emberek szeretetét, sok mindenkivel alakítottam ki baráti viszonyt – örvendezett az aerobikos, akinek továbbra is változatlanok a tervei, azt szeretné, hogy minél többen megismerjék a nevét és jól teljesítsen az előtte álló versenyeken.

– Már elkezdtük a felkészülést, azonban a versenyprogram még nem alakult ki, egyelőre nem tudom, mikor milyen megmérettetésen veszek majd részt – tudtuk meg Deák Annától.

– Nem is hittem volna, hogy elnyerhetem ezt a kitüntetést – kezdte a beszélgetést a szavazók által legnépszerűbb utánpótlás férfi sportolónak választott Bokross Zsolt. – Persze sok helyen szembesülök az emberek szeretetével, mind a szurkolóim, mind a közeli ismerőseim támogatnak – mondta az ötszörös világbajnok. – A következő versenyem három hét múlva Budapesten a Thai Box Országos Bajnokság lesz, ahol 73,5 kilogrammos kategóriában indulok.

Hálaként jó eredmények

Tabaka József is visszatérő vendég az Év sportolója ünnepségünkön, címvédőként diadalmaskodott a legnépszerűbb férfi sportolók mezőnyében.

– Amikor a szurkolók választanak meg a legjobbnak, számomra ez a legértékesebb elismerés. Kicsit meglepődtem a győzelmen, de ez a siker ékes bizonyítéka annak, hogy a salakmotorozás még mindig nagyon népszerű Hajdú-Biharban, s a szurkolók nagyon összetartanak. Köszönöm szépen mindenkinek a szavazatot! Ezeket a voksokat csakis úgy hálálhatom meg, hogy az utolsó méterig küzdök a pályán és jó eredményeket érek el – mondta a Debrecen Speedway SE versenyzője.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!