Hajdú-Bihar

2013.01.29. 16:51

Vár épült Debrecenben

Debrecen – Öt ember a hóban. Mire képesek? – legalább 2x3 méteres hóvárat építenek, szép, 5 méteres toronnyal és bástyákkal.

Debrecen – Öt ember a hóban. Mire képesek? – legalább 2x3 méteres hóvárat építenek, szép, 5 méteres toronnyal és bástyákkal. Talán még most is láthatják a hócsodát mindazok, akik Debrecenben az István úti bölcsőde melletti parkhoz sétálnak.

Aki ránéz az építményre, azt is láthatja, hogy több kellett hozzá némi hóparádénál: elszántság, lelkesedés, összefogás, kitartás.

Az „öt ember” – egy fiatal baráti társaság tagjai – fontosnak tartja a csapatszellemet, az együttműködést. Szeretik, ha örömükből mások is részesülnek; ezért minden évben építenek valamilyen eredeti alkotást, ha leesett a hó. A mostani fehér várat félnapig építették.

Érdemes várni a következő havazást a Tócóskert lakóinak, mert a fiatalok ígérik, hogy ugyanezen a helyen még nagyobb meglepetésre számíthatnak a járókelők.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!