Hajdú-Bihar

2013.01.23. 13:29

Református imahét Körösszegapátiban

Körösszegapáti - Református imahetet rendeznek a Körösszegapáti református egyházközösség gyülekezetében.„ A Krisztus-hívők egységéért” címmel.

Körösszegapáti - Református imahetet rendeznek a Körösszegapáti református egyházközösség gyülekezetében.„ A Krisztus-hívők egységéért” címmel.Ezen a héten mindennap, hétfőtől-vasárnapig, igét hirdetnek, a környező települések lelkipásztorai.

Répási István Magyarhomorog - Körösszakál, Tóth Tibor Berekböszörmény, Nyeső Ágnes Biharkeresztes, Csizmadia Tibor Körösszegapáti, Nagy Zsolt a Bihari Református Egyházmegye esperese Biharkeresztesről és Huli Sándor baptista lelkipásztor prédikálnak a gyülekezet tagjai előtt.

Kedd este az imateremben mintegy ötven fő jelenlétében Nagy Zsolt a Bihari Református Egyházkerület esperese prédikált. Elmondott gondolatainak témája: „Úton a szabadság felé” (Jn 4,32-42).

Az ima befejeztével ilyen esetekben már a hagyomány szerinti szeretetvendégséggel zárul a nap. Ilyen alkalmakkor a gyülekezet tagjai vendégelik meg a megjelenteket.

Az imahét vasárnap délelőtt úrvacsorás istentisztelettel zárul, igét hirdet nt. Csizmadia Tibor a körösszegapáti református egyház lelkipásztora.

Vmirjáncki József

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!