Hajdú-Bihar

2013.01.08. 12:51

Földön fekvő férfit mentettek a rendőrök

A Rendőrség kiemelt figyelmet fordít a hideg, fagyos időszakban az esetlegesen veszélyhelyzetbe sodródott emberek megmentésére. Hajdú-Bihar megyében 2013. január 7-én egy 26 éves férfinak és két lánynak segítettek a járőrök biztonságba jutni.

A Rendőrség kiemelt figyelmet fordít a hideg, fagyos időszakban az esetlegesen veszélyhelyzetbe sodródott emberek megmentésére. Hajdú-Bihar megyében 2013. január 7-én egy 26 éves férfinak és két lánynak segítettek a járőrök biztonságba jutni.A Debreceni Rendőrkapitányság ügyeletére 2013. január 7-én hajnalban érkezett bejelentés arról, hogy Mikepércsen az Orosz István utca és Sugár utca kereszteződésében egy férfi fekszik a földön. A járőrök mentőt hívtak a 26 éves mikepércsi ittas férfihez, akik a férfit kórházba szállították.

A debreceni járőrök 2013. január 7-én éjszaka két bajba jutott testvérpárnak segítettek, akik lekésték a lakóhelyükre induló utolsó vonatot, valamint a délután vásárlás során a jegyre valót is elköltötték. A járőrök a debreceni Petőfi téren figyeltek fel a 13 és 15 éves lányokra, és gondoskodtak arról, hogy biztonságba hazaérjenek konyári otthonukba. A lányokat szüleiknek adták át.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!