Hajdú-Bihar

2013.01.18. 09:58

Agresszív vendég Hajdúnánáson - Rendőrségi hírek megyénkből

Debrecen - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. január 17-én is több esetben történt rendőri intézkedés. Az elmúlt 24 órában 4 személyt fogtak el, 22 személyt állítottak elő a rendőrök, köztük 1 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 4 esetben történt. Megyénk közútjain egy súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset volt.

Debrecen - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. január 17-én is több esetben történt rendőri intézkedés. Az elmúlt 24 órában 4 személyt fogtak el, 22 személyt állítottak elő a rendőrök, köztük 1 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 4 esetben történt. Megyénk közútjain egy súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset volt.A megye rendőri szervei lopás miatt kilenc főt vettek szabálysértési őrizetbe. Debrecenben három főt falopás, három főt bolti lopás miatt. A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság egy férfit falopás miatt, a Hajdúnánási Rendőrkapitányság két polgári férfit vett szabálysértési őrizetbe, mert egy hétvégi ház udvaráról vascsöveket tulajdonítottak el.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértésének elkövetése miatt indított eljárást egy 39 éves görbeházi férfivel szemben. A férfi egy hajdúnánási szórakozóhelyen ittas állapotban agresszíven viselkedett, kiabált, kötekedett a vendégekkel. A garázda férfit a járőrök elfogták és előállították a kapitányságra, ahol szabálysértési őrizetbe vették.

A Hajdúdorogi Rendőrőrs járőrei egy nőt állítottak elő 2013. január 17-én késő este, aki engedély nélkül bement egy hajdúdorogi családi ház udvarába és ott betörte a bejárati ajtó üvegét. A nővel szemben rongálás szabálysértésének elkövetése miatt indítottak eljárást és szabálysértési őrizetbe vették.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!