Hajdú-Bihar

2013.01.08. 18:45

A fiaival ment pénzt lopni

Debrecen - Rövid időn belül elfogták azt a nőt és két fiát, akik hétfő délután kirántották egy nő kezéből annak papír táskáját a Bajcsy-Zsilinszky utcán, majd a földre hulló pénztárcát és mobiltelefont felmarkolva elszaladtak.<strong>

Debrecen - Rövid időn belül elfogták azt a nőt és két fiát, akik hétfő délután kirántották egy nő kezéből annak papír táskáját a Bajcsy-Zsilinszky utcán, majd a földre hulló pénztárcát és mobiltelefont felmarkolva elszaladtak.Vezendi Jánosné rendőrségi szóvivő elmondta: a sértett azonnal értesítette a rendőrséget, ennek eredményeként pár perc múlva - a helyszín közelében - sikerült elkapni a menekülőket. Az előállított 38 éves asszonyt és 18 éves fiát lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, míg a mindössze 10 esztendős másik fiút visszaszállították abba a nevelőintézetbe, ahonnan korábban megszökött. Az ügyben dolog elleni erőszakkal, szabálysértési értékre elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanújával folyik eljárás.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!