Hajdú-Bihar

2011.11.08. 11:40

Forgalmi rend változás Debrecenben a bombariadó miatt

Debrecen - A Széchenyi utcát (Piac utca és a Nyugati utca közötti szakaszát), mindkét irányból lezárta a rendőrség a Debreceni Ítélőtáblán hirdetett bombariadó miatt - áll a DKV Zrt. közleményében.

Debrecen - A Széchenyi utcát (Piac utca és a Nyugati utca közötti szakaszát), mindkét irányból lezárta a rendőrség a Debreceni Ítélőtáblán hirdetett bombariadó miatt - áll a DKV Zrt. közleményében.

11:40 - Az útzárat feloldotta a rendőrség

Az autóbuszok és trolibuszok ismét az eredeti útvonalon közlekednek.


09:30 - Forgalmi rend változás Debrecenben a bombariadó miatt

A 10/10A/10Y-os, 32-es, 34-es, 35-ös, 35Y-os, 36-os, 42/42Y-os, valamint a 45-ös autóbuszok mindkét irányban a Külsővásártér - Erzsébet utca - Piac utca terelőútvonalon közlekednek.

A 25-ös, 25Y-os, 41-es, 41Y-os autóbuszok Segner tér irányába a Kossuth utca - Piac utca - Miklós utca - Erzsébet utca, míg a Piac utca irányába a Külsővásártér - Erzsébet utca - Piac utca terelőútvonalon közlekednek.

A trolibusz-közlekedésben fennakadások várhatóak. Azok a trolibuszok, melyek felsővezeték használata nélkül tudnak közlekedni, a 3/3A és a 4-es vonalon mindkét irányban az Erzsébet utca - Piac utca terelőútvonalon közlekednek.

A 3/3A és 4-es trolibuszok, a forgalom meggyorsítása érdekében mindkét irányban a Nyugati utca - Külsővásártér - Miklós utca - Piac utca terelőútvonalon közlekednek.


Debrecen - Kedden 08 óra 27 perckor bejelentést tett a rendőrség ügyeletére a Hajdú-Bihar Megyei Ítélőtábla biztonsági szolgálata, miszerint egy férfi telefonált 08 óra 20 perckor és annyit közölt, hogy három bombát helyezett el az épületben, kettőt a mélygarázsban, egyet pedig egyéb helyen. A telefonáló férfi hozzáfűzte, hogy a bombákat, a bombakereső kutya nem szagolja ki, s a robbanószerkezetek 11.00 órakor fognak robbanni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!