Hajdú-Bihar

2011.09.05. 11:36

Brutálisan megverte áldozatát Nyíradonyban

Berettyóújfalu, Debrecen, Nyíradony, Vámospércs - Nyíradonyban rablót, a halápi tónál orvhorgászokat fogtak a rendőrök.

Berettyóújfalu, Debrecen, Nyíradony, Vámospércs - Nyíradonyban rablót, a halápi tónál orvhorgászokat fogtak a rendőrök.

Súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba a mentők azt a 86 éves nyíradonyi nőt, akit még augusztus 21-én délelőtt bántalmazott a lakásában egy 18 éves szintén nyíradonyi fiú – közölte Kelemen Éva rendőrségi szóvivő. Mint elmondta, a brutális támadó 80 ezer forint készpénzt vitt el a házból. A fiatalember a rendőrök gyors adatgyűjtést követően 20 perc alatt elfogták, a bűncselekményt beismerte.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés és rablás bűntett megalapozott gyanújával indított ellene eljárást, s azóta – a bíróság döntése alapján – már előzetes letartóztatásban van. A fiúval szemben korábban több eljárás indult lopások miatt, illetve máskor is erőszakoskodott már idősekkel.

Vámospércsi csukavadászok a halápi tónál

A halápi tónál három vámospércsi orvhorgászt fogtak a napokban a rendőrök. A rabsicok autójából három halaszsák került elő hét csukával, kárászokkal törpeharcsával, összesen több, mint 10 ezer forint értékben. A csomagtartójában varsákat és egy olyan 200 literes hordót is találtak, aminek le volt vágva az alja. Az eszközöket és a halakat lefoglalták, az elkövetőket pedig elszámoltatás végett előállították a debreceni rendőrkapitányságon.

Megtetszett, beült…

Berettyóújfaluban egy 57 éves helyi férfival gyűlt meg a rendőrök baja. Az illető sétálgatás közben meglátott egy gépkocsit a Rákóczi utcán, s kiszúrta, hogy a járműben benne hagyták a slusszkulcsot. Beült, s el is döntötte, hogy Debrecenbe megy a gépkocsival. A vezetés azonban nem az erőssége, aminek eredményeképpen hamar egy vizesárokban kötött ki. A férfi ellen jármű önkényes elvétele vétség miatt indult eljárás.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!