Hajdú-Bihar

2011.07.18. 14:49

Konyári Falunap

Konyár - 2011. július 23-án, szombaton Konyáron falunapi rendezvény lesz.

Konyár - 2011. július 23-án, szombaton Konyáron falunapi rendezvény lesz.A program 11 órától kezdődik aszfaltrajzversennyel, majd ezt követi a halételek főzőversenye. A délután folyamán kézműves játszóházzal várjuk a gyermekeket, ahol arcfestéssel, gyöngyfűzéssel és rajzolással lehet majd foglalkozni. A népi játékok bemutatására 14 órától kerül sor, ami  mazsorett bemutatóval lesz egybekötve, majd a Szekérszínház előadásait tekintheti meg a közönség. Ezen belül az „Egy pillanat" színtársulat - vásári komédiái, a Kék-Kálló Citerazenekar műsora, a Konyári Néptánccsoport fellépői szórakoztatják a megjelenteket.Végül egy közös baráti énekléssel zárul ez a szekérszínházi program.

A színpadon 18 órától a főzőverseny eredményhirdetésére kelül sor, majd a Perfect Társulat operett slágereket ad elő, aztán a mikepércsi Díva Hastánccsoport lép a színpadra, őket követi a nagyrábéi Fekete Párduc moderntánc-csoport. A fellépő zenekar a Meteor lesz - nyolc órától, a sztárvendégünk pedig Palcsó Tamás - ő kilenc órától énekel a közönségnek. A estet a Meteor Zenekar zárja a tűzzsonglőr lányok show-műsorával.

A szervezők minden érdeklődő vendéget szeretettel várnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!