Hajdú-Bihar

2008.08.22. 16:52

Nem kérnek – ütnek

<p>Debrecen – Két, hasonló „koreográfiájú” rablás is történt körülbelül egy hónap eltéréssel Debrecenben.</p>

A rendőrség közlése alapján június 8-ra virradóan, háromnegyed öt körül több fiatal körbevett egy 42 éves férfit a Piac utcán, és előzetes szóváltás nélkül bántalmazták. A támadók elvették a mobiltelefonját és 40 ezer forintját. Az összevert férfi súlyos, 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az egyik elkövető egy 30 év körüli, alacsony, zömök testalkatú, kerek arcú, bajuszos. Farmerdzsekit viselt.


Július 5-én hajnalban, 3 óra és fél négy között a Faraktár utcai felüljáró alatt járt hasonlóan egy 18 éves fiú, akit többször arcon vágtak, a földre kényszerítettek, ahol bele-belerúgtak. Tőle telefont, mp4-lejátszót, iratokat, készpénzt vettek el, mintegy 21 ezer forint értékben. A rendőrség mindkét ügyben csoportos rablás miatt nyomoz.


A rendőrség várja mindazok bejelentését, akik bármilyen érdemi információval bírnak a bűncselekményekről, a rablókról. Bejelentéseiket a debreceni rendőrkapitányságon tegyék meg: személyesen a Budai Ézsaiás utca 4. szám alatt az E épület földszinti 1-es irodában, telefonon az(52) 516–400/2292-es melléken. Az ingyenes 107-et, 112-őt szintén hívhatják!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!