Hajdú-Bihar

2007.11.26. 10:20

Vaskorlátot tört egy autó az ütközés után

<p>Debrecen - Nem történt személyi sérülés annak a balesetnek a helyszínén, amely hétfőn reggel történt Debrecenben, a Faraktár és a Baross Gábor utcák kereszteződésében, ahol két gépkocsi ütközött egymásnak. <dia width="850" height="630" alt="Baleset a Barros Gábor utcán 2007.11.26."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Baleset_a_Barros_G_bor_utc_n_2007_11_26_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Baleset a Barros Gábor utcán 2007.11.26." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/Baleset-B.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

Az eddigi megállapítások szerint az egyik jármű a Faraktár utcán haladt a Kossuth utca felé, mikor a Baross Gábor utca kereszteződéséhez érve, a neki balról érkező autó nekihajtott, amelynek következtében a sarkon lévő vaskorlátot széttörve, a füves területre sodródott. A baleset pontos körülményeit, és részleteit még vizsgálja a rendőrség.

cZZs

 • Baleset és teljes útzár
 • Baleset a Mikepércsi úton
 • Halálos baleset a 42-es úton
 • Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Ezek is érdekelhetik

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!