Hajdú-Bihar

2007.11.06. 16:00

A legjobb munkahely a Hőszolgáltató

<p>Debrecen - A Legjobb Munkahely Magyarországon díj első helyezését kapta kis-és középvállalkozás kategóriában a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. Az elismerést kedden délben Budapesten adták át. <A title="Legjobb Munkahely" onclick="hits_countM( haon_dl_link , boon_dl_link , szon_dl_link , Legjobb Munkahely , dl_ );" href="http://apps.haon.hu/download/hbntippek/Legjobb_Munkahely_Magyarorsz_gon.pdf" target="_blank"><IMG height="10" src="http://www.haon.hu/sysres/sites/haon/pics/icons/download.gif" width="9" border="0" /><B>Legjobb Munkahely</B>&#160;<a href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/hoszolg.wmv/viewer.html" target="_blank"><img src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.gif" border="0" widht="13" height="10" /></a></A> [.pdf - 49KB]</p>

Valamennyi dolgozónk egy – anonim – kérdőívet töltött ki (Hewitt-kérdőív), melyben mindent osztályozniuk kellett: mennyire elégedettek a munkakörnyezettel, a vezetőkkel, a juttatásokkal, a karrier és oktatási lehetőségekkel. Külső szakértők pedig a cégvezetést vették vizsgálat alá. Előbbi rész hatvan, utóbbi 40 százalékban számított bele az eredménybe, melyet egy objktív pontrendszer összegzett. Összesen 140 cég nevezett be a versenyre, mely 33 ezer dolgozót és 550 felsővezetőt jelent – tudtuk meg Csonka Tibortól, a Hőszolgáltató vezérigazgatójától.

– Kiemelkedően jól vélekedtek a munkatársaink a cégről: büszkék rá és úgy vélik, jó szolgáltatást nyújt. Elismerően nyilatkoztak a vezetőkről (90 százalékos eredmény) és a munkakörülményekről is. Gyengébb eredményt értünk el a fizetés tekintetében, amire persze mindenhol panasz van; a karrierépítésre pedig kevés lehetőséget látnak dolgozóink, ez jellemzi a kis cégeket.

-Szőke Tímea-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!