Hajdú-Bihar

2007.10.25. 12:55

A rendőrség megköszönte az együttműködést

<p>Debrecen - Sajtóközleményt adott ki a Hajdú-Bihar megyei Rendőr-főkapitányság, melyben köszönetét fejezi ki a lakosságnak, hogy fegyelmezett, jogkövető magatartásukkal az ünnephez méltóan vettek részt a megemlékezéseken.</p>

Hajdú-Bihar megyében 2007. október 20-22-23-án 42 rendezvényt, koszorúzást, megemlékezést, kulturális rendezvényt tartottak különböző helyszíneken. Mindhárom nap – a gyülekezési törvény hatálya alá eső – bejelentett demonstráció zajlott Debrecenben a Kossuth téren, ami az elmúlt időszakban is folyamatosan történt.

A rendezvények – melyek zavartalanságát közel 300 rendőr munkája segítette – békésen és rendzavarás nélkül zajlottak, rendőri intézkedésre egy esetben sem került sor.

A Hajdú-Bihar megyei Rendőr-főkapitányság a rendezvények biztosítására kiemelt figyelmet fordított, feszes szolgálatszervezés mellett biztosította a közterület rendjét, valamint azt, hogy a békésen ünnepelni és megemlékezni szándékozók méltó módon tehessék ezt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!