Gazdaság

2016.09.19. 10:25

7 állapot, amikor érdemes állást váltanunk

<p style="text-align: justify;"><strong>Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Amikor már huzamosabb ideje dolgozunk egy munkahelyen akaratlanul is előfordulhat velünk, hogy kevesebb kihívást látunk az állásunkban. Azonban érdemes tisztában lennünk azzal, hogy a <a href="http://www.cvonline.hu/blog/tag/motivacio" target="_blank">motiváció</a> hiányának külső vagy belső okai vannak - olvasható a <a href="http://www.cvonline.hu/blog/2016/karriertanacsok/7-allapot-amikor-erdemes-allast-valtanunk/10965" target="_blank">Cvonline.hu</a> oldalán.

Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Amikor már huzamosabb ideje dolgozunk egy munkahelyen akaratlanul is előfordulhat velünk, hogy kevesebb kihívást látunk az állásunkban. Azonban érdemes tisztában lennünk azzal, hogy a motiváció hiányának külső vagy belső okai vannak - olvasható a Cvonline.hu oldalán. 

Fontos rájönnünk, hogy az adott munkahellyel van problémánk vagy valamilyen más dolog áll a háttérben. Összegyűjtöttünk hét olyan esetet, amelyeket ha észreveszünk magunkon, érdemes megfontolnunk a munkahelyváltást.

  • Amikor azzal nyugtatod magad, hogy az önéletrajzodban nem mutat jól, ha sokszor váltasz, ezért még pár hónapig ki kell bírnod itt.
  • Ha vasárnap este semmi jó dolgot nem tudsz mondani a jelenlegi állásodról, amiért érdemes lenne bemenned másnap vagy amit szeretsz benne.
  • Előfordul, hogy túlóráznod kell, azonban már úgy érzed, hogy túllépted a terhelhetőséged határát és a magánéletedbe is betolakodott.
  • Úgy érzed, hogy szakmailag nem tudsz tovább fejlődni, illetve a vezetőid sem motiválnak, nem adnak nagyobb feladatokat számodra.
  • Amikor kevesebb munkát végzel el, de az több idődbe kerül.
  • Túl sok stressz ér, ami az egészségügyi állapotodra is hatással van.
  • Ha elképzeled magad 10 év múlva és nem látsz magad előtt perspektívákat a jelenlegi munkahelyeden.
  • Tapasztaltad már a fenti állapotok valamelyikét? Szívesen néznél szembe új kihívásokkal egy másik munkahelyen? Töltsd fel önéletrajzod a Cvonline.hu oldalára és válogass több, mint 6000 állás közül. A gyorsabb folyamat érdekében állíts be állásértesítőt magadnak, így az elsők között értesülhetsz a friss állásajánlatokról.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!