Szponzorált tartalom

2020.12.30. 11:17

Megnyílt Miskolc legújabb cukrászdája

A Szentpéteri kapunál lévő Tesco Extra üzletsorán nyitott meg a Mandula Pont, amely a hagyományos cukrászdáktól eltérő módon a felgyorsult világ kihívásaira kínál megoldást Vendégeinek.

Fotó: F.Nagy Gabor

A Mandula cukrászdák Debrecenben már több, mint 30 éves múlttal rendelkeznek és 3 üzletet is üzemeltetnek a városban. Az évek alatt felismerték, hogy Vendégeik gyakran a bevásárlás után látogatják meg üzleteiket csak azért, hogy igazi, cukrászdai minőségű süteményt vagy tortát vásárolhassanak.

Ez extra utat és időt igényel még a bevásárlás után, ami sokszor kényelmetlenséget jelent a vendégek számára.

A „mandulások” azt találták ki, hogy ott nyitnak üzletet, ahol a vendégeik a bevásárlásaikat intézik, hogy mindent egy helyen megkapjanak, időt és energiát spórolva.

Ezzel a koncepcióval a debreceni Tesco Extrában nyitották meg az első Mandula Pontot, amely nagy siker lett és kiváló visszajelzéseket kaptak.

Ezen felbátorodva új üzlet nyitására adták a fejüket amely itt, Miskolcon indult el, szintén a Tesco üzletsoron.

A Mandula Pont Miskolcon a Szentpéteri kapunál lévő Tesco Extra üzletsorán várja vendégeit

Miért „Pont” Miskolc?

A miskolci üzlet az első cukrászda, amelyet a Mandula Debrecenen kívül nyitott meg.

A helyszín kiválasztásának a hátteréről Csordás Lászlót, a vállalkozás ügyvezető tulajdonosát kérdeztük.

„Elsősorban személyes okok miatt szerettük volna a következő Mandula Pontot Miskolcon nyitni. Gyakran járunk a Miskolci Nemzeti Színházba a családdal. Ilyenkor a színházi program mellett sétálunk is egyet a városban, amelynek már kezdetektől megfogott a hangulata. Nem mellékesen a miskolci emberek mentalitása is nagyon szimpatikus, kedves és segítőkész embereket ismertem meg itt. Nagyon hálásak vagyunk mindazért a szeretetért, amelyet az üzlet nyitása óta tapasztaltunk. Többen is segítenek azzal, hogy elmondják a véleményüket az üzletünkről és termékeinkről, számtalan pozitív megerősítést kaptunk.

Mit kóstolj meg a Mandula Ponton?

Csordás László két legnépszerűbb terméküket egy tortát és egy süteményt javasol.

A Guru torta saját fejlesztés és egyben a legkeresettebb tortájuk is Debrecenben. Ezért biztos benne, hogy a miskolciaknak is nagyon fog ízleni.

Süteményként pedig a Nosztalgia krémest egyenesen kihagyhatatlannak tartja. Már több, mint 30 éve készül ugyanazzal a recepttel, már a kezdetek óta a legnépszerűbb sütemény a kínálatukban.

A Mandula Pontot a Szentpéteri kapunál a Tesco üzletsorán lehet személyesen meglátogatni, illetve online is lehet rendelést leadni a mandulapontok.hu weboldalon.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!