Gamer

2010.10.20. 10:16

Steam: Harminc millió felhasználó

<p>A Valve minden bizonnyal áldja azt a napot, amikor megálmodták saját digitális disztribúciójuk, avagy a Steam alapjait, lévén az idők folyamán az egyik legnagyobb és legismertebb ilyen terjesztővé nőtte ki magát.</p>

Ha minden második tag csak egy dollárt költ a rendszeren, az már szép forgalmat bonyolít a Valve csapatának, hiszen 30 millió regisztrált és aktív játékos, az mégiscsak 30 millió regisztrált és aktív játékost jelent. A felhasználói számadatok az elmúlt 12 hónapban egyébiránt 178 százalékos növekedést mutattak, ami elsősorban talán annak köszönhető, hogy a kiváló közösség mellett immáron 1200 alkotást érhetünk el a szolgáltatásnak köszönhetően. A rendszeren mindemellett átlagosan 6 millió játékos fordul meg naponta, míg egyidejűleg a legtöbben 3 millióan voltak bejelentkezve a Steam-re. Bárhogyan is nézzük, ezek bizony szép eredmények!

Eredeti cikk: GameChannel Online

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!