Gamer

2010.08.30. 11:47

Tizennyolc plusszos az új Fallout

<p>Idén már itt is van az új helyszín Las Vegas. Kicsit másképp, kicsit kopottan, kicsit rozsdásan, kicsit radioaktivitástól ragyogva, de mi így szeretjük, ahogy van.</p>

A Fallout 3 bizony nem ment a szomszédba egy kis erőszakért, de bizony volt egy dolog amiben nem ért fel a nagy elődhöz. Ez pedig a felnőttes tartalmak sugallása. Egy olyan világban ahol bizony bármit meg kell tenni a mindennapi megélhetésért igen csak kevés nő választotta a legősibb mesterséget. És az első részben, - ugyan ezt az akkori technika színvonala nem tette lehetővé - ha nem is láttuk, de legalább hangsúlyozták a készítők, hogy a játékos most éppen kikapcsolódik. Ilyenkor a képernyő elsötétedett és megcsappant a nuka-kóla kupak készletünk. Ehhez képest a harmadik részben gyilkolászhattunk kedvünkre, fröcsöghetett a vér, recseghetett a csont, de sehol egy női fedetlen kebel.

Az ESRB már most felháborodott képviselői szerint a New Vegasban biztosan igénybe vehetünk speciális szolgáltatásokat robot kéjhölgyektől, legalábbis ezt sugallják bizonyos mondatok. Szép, szép, de hol maradnak a cicababák?

A Játék október 19-én érkezik X360-ra, Ps3-ra valamint PC-re.

Eredeti cikk: Game Channel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!