Gamer

2010.08.26. 10:22

This is Vegas - törölve?

<p>A This is Vegas címre keresztelt programról súlyos hónapokkal ezelőtt hallottunk utoljára, akkor is meglepően rossz híreket, nagyjából egy éve ugyanis a Warner Bros. felvásárolta a Surreal Software-t, vele együtt ezt a sandbox programot is, majd rögtön szárnyra kaptak a pletykák, miszerint az addig elkészült alkotást törölték.</p>

A cég ezeket a híreszteléseket azonnal cáfolta, és a játék készültének folytatását hangoztatta, a CVG azonban egy a tűzhöz közeli forrásra hivatkozva most úgy tudja, hogy a Warner valóban törölte a projektet.

Hogy mindebből újfent mi az igazság, az egyelőre kérdéses, mindenesetre az esetben a legmegdöbbentőbb az, hogy a projekt eleddig eszméletlen összegeket emésztett fel, eddig ugyanis több, mint 40 millió dollárt öltek bele a mögöttesek a tavalyi átvételig, és azóta havonta legalább 250.000 dollárt pumpáltak ehhez hozzá, így tehát az összköltség már nagyon közel járhat az 50 millió dollárhoz, egy ekkora büdzsé pedig manapság csak a legkomolyabb játékokat szokta kísérni. Talán éppen ezen indokból kifolyólag hisszük el nehezen, hogy valóban törlésre került volna a This is Vegas, így a hivatalos bejelentésig várjunk kellő türelemmel.

Eredeti cikk: Game Channel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!