Gamer

2010.08.18. 10:44

Érkezik a Heroes of Might and Magic VI!

<p>A körökre osztott stratégiák szerelmeseinek szíve minden bizonnyal óriásit dobbanhatott a hír címének olvasása közben, hiszen a UbiSoft végre hivatalossá minősítette a Heroes of Might and Magic-sorozat legújabb, szám szerint hatodik darabját.</p>

A hivatalos bejelentés szerint a fejlesztési munkálatokat a Black Hole Entertainment végzi majd, akik többek között az Armies of Exigo és a Mark of Chaos Battle March alkotásokat is jegyzik, megjelenésére pedig valamikor 2011-ben számíthatunk, kizárólag PC-re.

A Heroes of Might and Magic VI története az ötödik epizód előtt mintegy 400 esztendővel veszi fel a fonalat, hogy egy igazán epikus kalandot mutasson be számunkra, amelyben az "Angyalok" egy befejezetlennek vélt háború felélesztésén fáradoznak. Egy legendás Arkangyal generális, akit az elderi háborúkban megöltek, most bosszútól szomjasan visszatér az élethez, hogy elkészítse a közelgő démon-invázió terveit, majd egyesítve Ashan népeit, lerohanja az ősi ellenséget. Ugyanakkor a vezér alábecsüli az emberi dinasztiák erejét...

A hivatalos közlemény szerint a játék szigorúan megmarad az elődök által kitaposott úton, így tehát a stílus megmarad a körökre osztott stratégia nyomvonalán, keverve nem kevés szerepjátékos elemmel. A játékban újfent óriási térképeket és földeket kell majd bebarangolnunk, erőforrásokat gyűjtenünk és felépítenünk hatalmas városainkat, miközben fejlesztjük hősünket és embereinket, és hírnevet szerzünk magunknak. A történet a kezünkben lesz, rengeteg választás elé állít majd minket a program, amit betöltve ismét felfedezhetjük Ashan csodálatos tájait és brutális bestiáit. Ha kíváncsi vagy arra, hogy 2011-ben milyen formában van a Heroes-sorozat, akkor alant néhány képet és egy videót is megtekinthetsz róla.

Eredeti cikk: GameChannel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!