Gamer

2010.08.11. 10:38

Már letölthető a Mafia 2 demója

<p>A PC tulajdonosok a Steam rendszeren keresztül tölthetik le a próbaverziót, az Xbox 360 tulajdonosok az Xbox Live hálózatán jutnak hozzá, végül, de nem utolsósorban akinek PlayStation 3 konzoljuk van azok pedig a PlayStation Network-ön keresztül férhetnek majd hozzá.</p>

Az idei augusztus szinte legjobban várt videojátéka nemsokára megjelenik, akinek az első epizód megnyerte a tetszését, annak érdemes egy próbát tennie a második résszel is. A produktum hűen tükrözi a múltbéli gengsztervilágot, ám ezt a demóban nem élvezhetjük sokáig, ugyanis csak tíz percünk van rá, hogy elvégezzük a próbaváltozatban elérhető egyetlen küldetést. Minden jóban van valami rossz, ami jelen esetben azt jelenti, hogy a PlayStation 3 tulajdonosok csak holnaptól próbálhatják ki a demót, mivel várniuk kell a következő PlayStation Network frissítésig, viszont aki Plus tag, az már most játszhat a próbaváltozattal. A szoftver teljes verziója augusztus 27-én fog megjelenni.

Eredeti cikk: GameChannel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!