Gamer

2010.04.20. 12:27

Renault reklám a Sims 3-ban

<p>Az EA és a Renault megegyztek, így nemsokára bárki által ingyenesen letölthetővé válik az a kiegészítő csomag, amelyben helyet kap a franci gyártó elektromos koncepcióautójának virtuális mása, amely a cég reményei szerint a felhasználók márkatudatosságát hivatott erősíteni.</p>

A tavasszal megjelenő The Electric Vehicle Pack kiegészítő a fent említett közlekedési eszköz mellett egyéb környezetbarát eszközöket is tartalmaz, mint például a napkollektor, a napelem, illetve a saját szélerőmű.

A némiképp rendhagyó kezdeményezés a két, saját területén piacvezető cég között elsősorban a felhasználók környezettudatosabb, "zöldebb" gondolkodásmódját hivatott erősíteni. Steve Seabolt, a The Sims globális termékfejlesztésének alelnöke kimondottan, minden szempontból jövedelmezőnek látja a Renault és az Electronic Arts között létrejött, több évre szóló megállapodást és úgy véli, hogy leginkább a játékosok lesznek ennek haszonélvezői, hiszen végre-valahára valódi piacvezető márkák is helyet kaphatnak a Sims 3 univerzumában.

Eredeti cikk: Gamechannel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!