Friss hírek

2011.05.11. 19:53

Azonosították a vonatból kiugrott férfit

<p>Azonosította a rendőrség azt a férfit, aki szerdán délután egy InterCity vonatból ugrott ki, és szörnyethalt, Bács-Kiskun megyében. Egy 57 éves kecskeméti férfiről van szó és a rendőrség egyelőre csak olyan szemtanúkat talált, akik mind a kiugrással kapcsolatos verziót erősítették meg.</p>

Mint a Független Hírügynökség már hírül adta, A Budapest-Cegléd-Szeged vasútvonalon, Nagykőrös és Katonatelep állomások között délután három óra előtt kiugrott valaki a nagykőrösi állomást elhagyó Tömörkény InterCity vonatból. A rendőrséghez bejelentés érkezett, miszerint kiugrott valaki az állomástól körülbelül 300 méterre a vonatból. A rendőrök valóban találtak egy holttestet, de egyelőre meg kell vizsgálni, hogy valóban úgy került-e a vágányok mellé, ahogyan azt a bejelentő állítja.

Időközben sikerült azonosítani a holttestet. Egy 57 éves, kecskeméti férfiről van szó. Úgy halt meg, hogy a vonat kerekei alá esett. A rendőrség olyan szemtanúkat talált eddig, akik azt erősítették meg, hogy a férfi kiugrott. A rendőrség továbbra is vizsgálja, hogy öngyilkosság, esetleg baleset történt, vagy a férfi ki akart szállni és pánikba esett, ezért ugrott, esetleg mégis máshogy történt az eset - mondta a Független Hírügynökségnek Nyikos tamás, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!