Friss hírek

2011.01.11. 15:14

Halálos nászút: megfojtották az ír szépségkirálynőt Mauritiuson

<p>Holtan találtak hotelszobájában egy ír nőt kedden Mauritiuson. Michaela McAreavey egy ötcsillagos szállodában volt nászúton, férjével, amikor valaki meggyilkolta. Férjét a rendőrség kihallgatta, de nem vette őrizetbe. A 27 éves asszony, a korábbi ír szépségkirálynő egyébként a szigetország leghíresebb sportmenedzserének, Mickey Hartnak a lánya.</p>

A helyi rendőrség azt közölte, hogy a nászutaspár a szálloda medencéjénél időzött, mielőtt vacsorázni indult volna. Az ara útközben visszafordult, hogy még valamit elhozzon a szobájukból. A férfi hiába várta, majd utána ment. A szobába nem tudott bejutni, mert a kulcs a feleségénél volt, hiába dörömbölt, nem jött válasz. Végül a személyzet nyitotta ki a szobát, ahol a padlón ott feküdt a megfojtott nő.

A rendőrség szerint az ajtót nem próbálták meg kívülről felfeszíteni, vagyis bárki követte is el a gyilkosságot, volt kulcsa a szobához. A BBC jelentése szerint a rendőrség hat embert hallgat ki az ügyben. Reményeik szerint még kedden valakit letartóztatnak a bűntény miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!