Friss hírek

2010.10.11. 13:39

Fatolvajokat fogtak Szabolcsban

<p>Négy férfit vettek szabálysértési őrizetbe a hétvégén Szabolcs-Szatmár-Beregben falopás miatt. Egy tiszadobi fiú és testvére 17 kőrist fűrészelt ki, egy 53 és egy 42 éves férfi traktoron, egy 52 éves biciklin szállította a lopott tüzelőt, amikor a rendőrök elkapták őket - tudta meg a Független Hírügynökség hétfőn Fülöp Gergelytől, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől.</p>

A Baktalórántháza környékén pénteken tartott ellenőrzés során nem fogtak fatolvajokat, viszont Szabolcs-Szatmár-Beregben a hétvégén négy embert vettek szabálysértési őrizetbe a rendőrök.

A tiszadobi holtág természetvédelmi területén tizenhét kőrist fűrészelt ki egy 16 éves fiú és gyermekkorú testvére szombaton. A fél köbméter fát csónakon szállították el, amikor a rendőrök kirakodás közben tetten érték őket. A fiút szabálysértési őrizetbe vette, öccsével kapcsolatban a gyámhatóságot értesítették.

Nyírbátorban egy 53 éves helybeli férfit kaptak el, aki pótkocsis traktorral lopott egy köbméter fát a város határában lévő akácosból, egy 52 éves férfi pedig azért, mert kerékpárján negyvennégy darab, egy-másfél méter hosszúságú lopott fát szállított.
Vasárnap a Kemecsei Rendőrőrs vett őrizetbe egy 43 éves férfit, aki Beszterec traktorral akart éppen elszállítani mintegy két mázsa engedély nélkül kivágott fát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!