Friss hírek

2010.09.05. 05:55

Dallamos Villamos Budapesten

<p>Már egy héttel a Magyar Dal Napja előtt, szeptember 5-én elkezdődik a rendezvény egyik felvezető programjai: Budapesten vasárnap délután a 4-es villamos útvonalán jár a Dallamos Villamos. A járatokon számtalan zenész szórakoztatja majd az utasokat- tájékoztatták a Független Hírügynökséget a Magyar Dal Napjának szervezői.</p>

A Magyar Dal Napja szervezői a BKV-val együttműködve már egy héttel a rendezvény előtt is kínálnak érdekes programot: szeptember 5-én délután a 4-es villamos útvonalán jár majd Dallamos Villamos. A Moszkva térről 15 órakor induló járaton a Lavender Forté és a Backdoor, a 16 óra 30 perckor indulón a Peacetones és az Instant Groove, a 18 óráson pedig a TükeZoo és a Tai Chi Teacher játszik majd. A Fehérvári útról 15 óra 50 perckor indul az első járat, amelyen a Mary Popkids és a Kuckó Collective lép fel, a 17 óra 20 perckor indulón a Menyét és a WNS, a 18 óra 50 percesen pedig a Lavender Forté és a Peacetones játszik majd. A villamosokra bárki felszállhat, aki érvényes jeggyel vagy bérlettel rendelkezik.

Idén tizenhat fővárosi színpadon és tíz vidéki városban lépnek fel a magyar dal legjelentősebb előadói szeptember 12-én. A Magyar Dal Napját most rendezik meg harmadszor, 2008-ban még a Sziget Fesztivál része volt, tavaly pedig már önálló programként tartották meg. Újdonság, hogy idén lesz Magyar Dal Fővárosa: a címre pályázat útján választották ki Egert, ahol öt színpadon lesznek programok.
További részletek a www.magyardalnapja.hu internetes oldalon találhatók.

Ezek is érdekelhetik