Friss hírek

2010.07.28. 12:31

Utált dolgok kerülnek kalapács alá a hétvégén Ivádon

<p>Utált dolgok kerülnek kalapács alá a hétvégén, Ivádon. A szombati Batyus galopp nevet viselő rendezvényen lesz korrupciós sakk és akár a polgármesterre is lőhetnek festékpatronnal.</p>

Ivády Gábor, a Heves megyei település polgármestere a Független Hírügynökségnek elmondta elkészült a pörölyük egy 3 méteres sújtógerendával, a végén 150 kg-os súllyal, hogy biztosan apró darabjaira törjön mindent, amit ki nem állhatunk. Az előzetes jelzések szerint a pöröly lesújt majd folyton csörgő és lefagyó mobiltelefonra, az éjszaka közepén magától a dobozban tülkölő gyerekjátékra, a megvásárlás pillanatától nyikorgó forgószékre, de olyan is akad, aki a tökfőzelékkel akar ily módon végleg szakítani. A Batyus galopp alkalmával mindenki szertartásosan megsemmisítheti azokat a tárgyakat, amik a legjobban bosszantják.

Ivády Gábor elmondta: az előzetes jelzések szerint a Batyus galoppon van, aki sakkozni akar majd, más pedig azt kérte, hogy valaki majd korrumpálja őt náluk. Ezért a kettőt kombinálva kitalálták a korrupciós sakkot, ahol a figurák lefizethetőek lesznek. Volt, aki azt mondta, hogy a balatoni nyaralását kellene lemondania, ha el akarna Ivádra menni. Az ő kedvéért felállítanak egy medencét és hoznak bele vizet a közeli Balaton községből. Van, aki demonstrálni, tüntetni akar, neki létrehozzák a felvonulások terét, ahol bárki, bármilyen ügy mellett felvonulhat. A számtalan programban a pamplonai bikafuttatás mintájára birkák elől menekülés is szerepel. S mivel többen akarnak a domboldalon, ferde pályán focizni, nekik egész bajnokságot szerveznek. Volt, aki azt kérte, hogy lőhessen a polgármesterre paint ballal, az ő kívánságát is teljesítik, feltéve, ha elég ügyes és eltalálja őt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!