Friss hírek

2010.07.16. 15:05

Szombaton kezdődik a Hetedhét7 vigasság

<p>Kilenc nap alatt ötvenhét helyszínen csaknem kétezer program várja a látogatókat szombattól a Hetedhét7 vigasságon. A programsorozatot most rendezik meg először három településen: Kemencén, Perőcsényben és Bernecebarátiban.</p>

A Hetedhét7 vigasságot most rendezik meg először, július 17-e és 25-e között három Pest megyei településen, Kemencén, Perőcsényben és Bernecebarátiban lesznek programok. Kilenc nap alatt ötvenhét helyszínen várják a szórakozni vágyókat, csaknem kétezerkétszáz programmal, háromezerkétszáz fellépővel. Egyebek mellett koncertekkel, táncos rendezvényekkel, játszóházzal, történelmi és néprajzi előadásokkal, diavetítős mozizással készülnek a szervezők - mondta a Független Hírügynökségnek Hetei Zoltán fesztiváligazgató.


Hét országra szóló lakodalom is lesz: a felhívásra június végéig jelentkezhettek a párok, akik közül az internetes szavazáson kiválasztott tíz pár szombaton különféle próbákon megy át: sok más mellett lesz pénzgyűjtés patakból, a vőlegények talicskán tolják a menyasszonyokat, tojást kell majd szedni időre. A legügyesebb pár július 24-én összeházasodik Bernecebarátiban, a száz fős lakodalmat és a nászutat a fesztivál szervezői állják. A rendezvény nyivános lesz, a menyasszonnyal bárki táncolhat majd.

További részletek a www.heted7vigassag.hu internetes oldalon olvashatók.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!