Friss hírek

2010.07.08. 18:35

Jövő héten lesz a II. Uniós Strandjátékok és Strandsportok Fesztiválja

<p>Strandröplabda, strandfoci, strandkézilabda, strandvízilabda és strandkorfball- ezekkel a nyári sportokkal találkozhatnak az érdeklődők a II. Uniós Strandjátékok és Strandsportok Fesztiválján július 13-a és 18-a között. Balatonalmádi és Balatonfüred lesz a két helyszín- olvasható a rendezvény honlapján, a www.strandjatekok.com internetes oldalon.</p>

A nyári látványsportok nemzetközi versenye hat napon keresztül, két helyszínen, a Balaton két frekventált településén zajlik, európai standardok szerint kialakított pályákon. Július 13-a és 18-a között rendezik meg a II. Uniós Strandjátékok és Strandsportok Fesztiválját. Balatonalmádi és Balatonfüred lesz a két helyszín.

Minden helyszínen más sportágban vetélkedhetnek a nemzetközi és az amatőr bajnokságban résztvevők. Strandröplabda, strandfoci, strandkézilabda, strandvízilabda és strandkorfball mérkőzéseket láthatnak majd az érdeklődők.

A nemzetközi torna küzdelmei mellett, minden délelőtt lehetőség lesz a strandsportok iránt érdeklődő látogatóknak is a megmérettetésre. Az eseményt 2010-ben a Strandsportok Fesztiválja is kíséri, amely hazánkban először egyszerre, a rendezvény két helyszínén vonultatja fel a strandon, vagy a vízben űzhető, kipróbálható sportolási lehetőségeket és eszközöket.

A Strandsportok Fesztiválja egész nap lehetőséget nyújt a strandközönségnek is a kísérő sportprogramokon való részvételre, a nyaralóknak a sportos, élményben és mozgásban gazdag szabadidő-eltöltésre.

További részletek a www.strandjatekok.com internetes oldalon találhatók.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!