Friss hírek

2010.07.27. 15:41

Flúgos futam és Wakeboard verseny Kecskeméten

<p>Kecskemét - Wakeboard versenyekkel, Flúgos Futammal várja az idei Madday az érdeklődőket szombaton, Kecskeméten.</p>

A show-t másodszor rendezik meg, és egy 10 évvel ezelőtt megrendezett vízi karnevált elevenít fel.

Akadályokkal felállított versenypályán várja a legjobb hazai wakeboardosokat az idei Wake Star Wars. A zsűri a legjobb mutatványokat értékeli majd, míg a High Jump Jam programon a wakeboardosok megpróbálnak a lehető legmagasabbra ugrani.

A legnagyobb látványosságot várhatóan a Flúgos Futam jelenti, amin a résztvevők a legőrültebb, nem vízi járművekkel próbálnak a víz színén maradni. A zsűri itt a kreativitáson kívül azt díjazza, ki milyen messze jut a járművével. Boinitzer Tamás szervező a Független Hírügynökségnek elmondta, tavaly többek közt extrémen megépített tankkal és műanyag kofferrel is neveztek a versenyre.

A szervező hozzátette, a felsoroltakon kívül vizes póló versennyel, motoros siklóernyő bemutatóval és freestyle versennyel várják még az érdeklődőket. Ezeken kívül idén először helyet kap egy "hangnyomásos" verseny is. A rendezvényen körülbelül negyven, hangtunningolt autó vonul fel és mérik össze berendezéseik erejét.

Tavaly háromezren vettek részt a Maddayen, több mint százan versenyeztek az akkori Flúgos Futamon - tette hozzá Boinitzer Tamás.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!