Friss hírek

2010.06.29. 20:05

FOCI VB - Német győzelmet jósolt az argentínok ellen Paul, a polip

<p>Ismét a német válogatott győzelmét jósolta Paul, a polip - közölte kedden a német média. Az oberhauseni tengeri akvárium kétéves puhatestűje immár valóságos orákulum a fociszurkolók számára.</p>

Paul megjósolta már a németek csoportbeli mérkőzéseinek kimenetelét is, például, hogy legyőzik az ausztrálokat és a ghánaiakat, de kikapnak a szerbektől. Aztán megjósolta az angolok elleni győzelmet, és kedden a németekre "tippelt" az argentinok elleni szombati meccsel kapcsolatban.

Paul-t egyszerű módszerrel késztetik gondozói a jóslásra. A nyolclábú elé tesznek két, áttetsző műanyagkockát kedvenc eledelével, kagylókkal. A kockákon rajta van a német zászló, valamint az esedékes ellenfél lobogója. Amelyiket kiválasztja a polip, az a csapat fog győzni.

A német média beszámolója szerint kedden rendkívüli izgalmakat élhettek át a megjelent szurkolók és érdeklődők. Paul ugyanis 45 percen át tétovázott, hogy melyik kockát válassza. A "jóslatok szakértői" szerint német győzelmet jelzett Paul, de a hezitálása azt mutatta, hogy kemény lesz a meccs, ami esetleg hosszabbításban vagy tizenegyes-párbajban dől el.

A "szakértők" rámutattak, hogy a múlt héten villámgyorsan lecsapott Paul a német zászlójú kagylós kockára, és fittyet sem hányt az angolra, ami azt jelezte, hogy fölényes lesz a németek győzelme. És tessék, a németek 4:1-re verték az angol válogatottat

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!