Friss hírek

2010.06.28. 11:00

Csányi egy futamra beszáll a Forma-1-be

<p>A Csányi Sándor érdekeltségébe tartozó Pick márka a Forma-1 nyári Magyar Nagydíján megjelenik a McLaren Mercedeseken, a brit istálló névadó főtámogatájával, a Vodafone-nal kötött együttműködés keretében - jelentette be Beck György, a Vodafone Magyarország elnök-vezérigazgatója és Csányi Sándor. A Vodafone lehetővé tette, hogy helyi vállalata kiválaszthasson egy-egy ottani márkát, amelyet megjeleníthet a McLaren Mercedeseken - mondta Beck.</p>

Az OTP elnök-vezérigazgatója, Csányi Sándor az élelmiszeripari érdekeltségeit összefogó Bonafarm-csoporthoz tartozó Pick márka lesz látható a brit McLaren Mercedes istálló két autóján, Jenson Buttonén és Lewis Hamiltonén a - jelentette be Beck György és Csányi hétfőn sajtótájékoztatón. A Pick logója az autók két oldalára, a versenyzők feje mellé kerül az idei Magyar Nagydíj futamán és edzésein.

A brit csapat névadó főszponzora lehetővé tette, hogy helyi vállalatai néhány országban kiválaszthatnak egy-egy ottani márkát, amelyet megjeleníthetnek a McLareneken - mondta Beck György. Az angol távközlési cég a Bonafarmot kereste meg. Csányi elmondta, hogy az ország legnagyobb integrált élelmiszeripari csoportja, amelynek sok márkája közül a Pick a legismertebb, ezért esett erre a választásuk.

Beck György a Független Hírügynökség kérdésére elmondta, hogy nem "forintosították" a matrica elhelyezésének értékét. A Vodafone Spanyolországban és Ausztráliában tette lehetővé egy-egy helyi márka felragasztását a McLarenekre. Az együttműködés a Bonafarmmal, illetve a Pickkel egyelőre erre a futamra szól - mondta még.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!