Friss hírek

2010.04.18. 06:16

Vasárnap sem jár a 41-es villamos

<p>Vasárnap sem jár a 41-es villamos, amelyet kábellopás miatt csütörtökön le kellett állítani a Budafok kocsiszín és Kamaraerdõ között. Bár szombaton még úgy volt, hogy vasárnapra helyre tudják állítani a megrongált szakaszt, a BKV ügyeletese vasárnap reggel a Független Hírügynökséggel közölte: egyelõre még nem tudják elindítani a villamost.</p>

A BKV ügyeletese azt is közölte: amint a helyreállított vonalat letesztelték és elindulhat a villamos, közleményt adnak ki. Addig is a 41-es villamost Budafok kocsiszín és Kamaraerdõ között autóbuszokkal pótolják.

A tolvajok 600 méter kábelt loptak el, ezzel 10 millió forintos kárt okoztak a közlekedési társaságnak. BKV korábbi közleménye szerint a tolvajok egyre durvább módszerekkel dolgoznak és egyre nagyobb kárt okoznak. Utóbbi egy évben megközelíti a 200 millió forintot, a károk összege pedig 2005 óta évente 10-20 százalékkal emelkedik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!