Friss hírek

2010.04.11. 22:31

VÁLASZTÁS 2010 - Még körülbelül 400-an várakoznak a Bocskai úti szavazókörben

<p>Még körülbelül 400-an nem tudták leadni voksukat Budapesten, a a XI. kerületi Bocskai úton az országgyûlési választások elsõ fordulójában. A várakozók egyébként zömében fiatalok, õk társaságokba verõdve, beszélgetéssel ütik el az idõt.</p>

Ahogy arról a Független Hírügynökség már beszámolt, este háromnegyed 9-kor még több mint 600-an vártak arra, hogy leadják voksukat a XI. kerületi Bocskai úton. Idõközben a szavazókör munkatársai kinyitották az érintett iskola egyik bejáratát, így a szavazók már egy ideje az épület folyosóin, aulájában, illetve a tornateremben várakoznak. A várakozók zömében fiatalok, õk társaságokba verõdve, beszélgetéssel ütik el az idõt. Összesen körülbelül 700 sorszámot osztottak ki a szavazókör munkatársai, és még körülbelül 400 várnak arra, hogy sorra kerüljenek - jelentette a Független Hírügynökség helyszíni tudósítója. Egy szavazó egyébként körülbelül egy perc alatt végez..

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!