Friss hírek

2010.04.11. 15:06

Szinte már aludt a sofõr, amikor elkapták

<p>Nekikoccant az elõtte álló kocsinak, majd egy út szélén álló kocsinak is nekiment egy bódult sofõr szombaton, a Szabolcs megyei Nagyvarsányban. Az autós minkét esetben kereket oldott, végül azonban elcsípték a rendõrök.</p>

Az autós elõször egy keresztezõdésben csúszott neki az elõtte lévõ kocsinak, amikor azonban a vétlen autós odament hozzá, elhajtott. Késõbb egy másik úton történt hasonló eset: akkor egy út szélén álló kocsinak ment neki. Ezután szintén kereket oldott. Az újabb vétlen kocsi vezetõje utánament, ekkor látta, hogy a volán mögött ülõ férfi "szinte már alszik". A helyszínre érkezõ rendõrök szondát fújattak a sofõrrel, eszerint azonban nem fogyasztott alkoholt.

Mint kiderült, a 42 éves sofõr az orvosa által felírt altatóból vett be több tablettát, úgy tevezte, még azelõtt hazaér, hogy hatni a szer hatni kezdene. A rendõrség jármûvezetés bódult állapotban és cserbenhagyás miatt indított ellene eljárást, jogosítványát pedig elvették - tájékoztatta a Független Hírügynökséget vasárnapi közleményében a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!