Friss hírek

2010.04.10. 17:36

Szerelmi bosszúból rálõtt barátnõjére

<p>Egy csalódott szerelmes férfi a németországi Schweinfurt városában szombatra virradó éjszaka pisztollyal többször is rálõtt volt barátnõjére. A 24 éves nõ azonban szerencsés módon nem sérült meg a lövedékektõl, amelyek csak a kézitáskáját találták el. A férfi megadta magát, a hatóságok gyilkossági kísérlet címén indítanak ellene eljárást.</p>

A német Bild napilap internetes hírportáljának tudósítása szerint a támadó egy 42 éves férfi volt, akit 24 éves barátnõje néhány hete hagyott el. A fiatal nõ pénteken éjjel hazatérõben volt, éppen ki akarta nyitni lakásának ajtaját, amikor hirtelen elébe toppant elhagyott barátja. Miután a nõ megpróbált elfutni, a csalódott férfi egy pisztollyal többször is utána lõtt, de lövedékei nem találták el volt szerelmét. Végül a férfi kidobta a pisztolyt egy kukába, és még éjszaka feladta magát a rendõröknek. A fegyver tartásához egyébként a támadónak érvényes hatósági engedélye volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!