Friss hírek

2010.04.04. 16:11

Rendõrök garázdát bántalmaztak Debrecenben?

<p>Garázdaság miatt állítottak elõ a rendõrök egy férfit pénteken este Debrecenben. A kapitányságról azonban kórházba kellett szállítani a 22 éves férfit, mert súlyos hasi fájdalmakra panaszkodott. Az orvosoknak azt mondta, a rendõrök bántották. A Debreceni Nyomozó Ügyészség bûncselekmény gyanúja miatt eljárást indított az ügyben.</p>

Garázdaság miatt állítottak elõ a rendõrök péntek este egy 22 éves férfit Debrecenben, a Rakovszky és Faraktár utca keresztezõdésében. A férfit azért vitték be a rendõrségre, mert ellenállt, agresszíven viselkedett, megtagadta az igazoltatást - közölte a Független Hírügynökséggel a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletén Kelemen Éva.

Az elõállított férfi a kapitányságon késõbb hasi fájdalomra panaszkodott, ezért mentõt hívtak hozzá. A kórházba szállítást követõen kiderült, a férfi súlyos sérüléseket szenvedett. Az orvosoknak azt mondta, a rendõrök bántalmazták. A kórházból értesítették a Debreceni Nyomozó Ügyészséget, amely bûncselekmény gyanúja miatt eljárást indított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!